Tel: 031-64 00 30|info@backstrand.se
Om Oss2019-02-21T16:32:34+00:00

Vi tillverkar våra sportmattor i vår egen fabrik, vilket innebär stora fördelar för våra kunder, vi kan ”skräddarsy” mattor för speciella lokaler eller udda behov. Och det gäller inte bara sportmattor.

Produktutbud

Det Här Är Vi

över fyrtio år har vi blivit inspirerade av branschens alla möjligheter och upplevt en stor passion för att tillverka sport- och idrottsmattor för kunder runt om i landet. Med din beställning som grund producerar vi unika och högkvalitativa mattor i vår egna fabrik vid Biskopsgårdens industriområde i Göteborg. För oss finns det ingenting som baseras på att en storlek passar alla – vi tillverkar specialanpassade mattor som på millimetern stämmer överens med dina förutbestämda mått.

För oss ligger det främsta fokuset på att producera produkter som besitter en långvarig levnadslängd med hjälp av de mest framstående materialen på marknaden. Du finner dessutom ett utbud av tillhörande utrustning för sporter som friidrott, klättring och gymnastik.

Med en ständig utveckling i både verksamhet och produkter strävar vi alltid efter att vara i framkant när det kommer till att möta det som våra kunder efterfrågar. För oss är det extremt viktigt att finnas där för våra kunder och därför ser vi självklart till att erbjuda reparationsservice om din matta blivit utsatt för någon form av skada.

Skulle din matta blivit utsatt för någon form av skada ser vi självklart till att erbjuda reparationsservice.

Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta vår tillmötesgående personal – Välkommen till HGB!